Téns dubtes?

 

  • No he navegat mai, m'agradarà?

 Només has de provar-ho! Vine a una sessió del curs BÀSIC i decideix si vols continuar.


 

  • Vull treure'm el PER, com ho faig?

 Primer has de pensar si vols aprendre a navegar. Si és així nosaltres et formem amb un sistema molt diferent a les acadèmies convencionals.

 Segueix aquest enllaç per descobrir el nou mètode.

 


 

  • Ja tinc el PER / ja he acabat el curs AVANÇAT però vull continuar navegant.

 Disposem de diversos programes de continuïtat : FENT MILLES o ENTRENAMENT.

 


 

  • Tinc barco i surto bastant però no m'atreveixo a fer una travessa llarga amb la família/els amics...

 Per a la preparació d'una travessa cal coneixements teòrics profunds en consulta de documents, meteorologia, manteniment, cartografia, psicologia, seguretat...a més a més dels tècnics!

Us oferim unes xerrades periòdiques que tractaran aquests temes que no s'acostumen a estudiar i que només us podem ensenyar gràcies a la nostra experiència pràctica.

A més a més, podeu trobar bibliografia i consell a les nostres instal·lacions de Badalona.

També fem sessions privades amb la vostra pròpia embarcació.   • Vaig molt fluix de coneixements tècnics.

 Apunta't al nostre curs de manteniment.  Va dirigit a detectar les principals avaries i punts febles d'una embarcacicó de creuer. Us animem a fer-ne un curs participatiu aportant les vostres opinions i experiències.  • No sé si sabria reaccionar amb mal temps...

 Un bon patró ho és en cas de mal temps o problemes.  A les sessions de meteorologia us ensenyarem a evitar-lo i en les sessions  seguretat us ensenyarem estratègies per fer-hi front.  • Vull fer regates! Però no m'atreveixo/no tinc barco/no tinc tripulació.

 Volem ser una escola que integri TOTS els nivells, així que en funció de les vostres necessitats farem diferents grups per participar tant en les regates socials com en les de nivells puntuables.  • Ets un bon xef a casa, però també a bord?

 Ens podem lluïr a casa un diumenge tranquil,però dins un barco, amb poc espai, en moviment i després d'una guàrdia...la teva tripulació menjarà bé?

Vine al nostre divertit curs de cuina marinera amb experts navegants i cuiners.


  • Vull treballar embarcat, com es fa?

 Et donarem una base molt pràctica del mercat laboral en el camp de la nàutica d'esbarjo i una formació específica com a tripulant.